Uzaktan Eğitim Süreçleri Bağlamında Bozok Akademi Toplantısı

Anadolu Üniversiteler Birliği’ne üye üniversitelerle Üniversitemizin Uzaktan Eğitim süreçlerinde yaptığı çalışmalar ve hayat boyu öğrenme platformu olan Bozok Akademi hakkında bilgi paylaşımında bulunmak üzere ilk ziyaret Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi’ne gerçekleştirildi. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde 09.09.2022 tarihinde düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Güney, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Yardımcıları, dekanlar ve öğretim üyeleri katılmıştır. Toplantıda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Güney, “Uzaktan Eğitim Süreçleri Bağlamında Bozok Akademi” konulu bir konferans vermiştir.

15.09.2022 14:03