UNİKOP Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Birliği Oluşturma Toplantısı

KOP bölgesi üye üniversiteleri, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Birliği’nin oluşturulması için KOP üyesi üniversitelerin Rektör Yardımcıları ve UZEM müdürlerinin katılımı ile bir toplantı gerçekleştirmiştir. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel GÜNEY ve YOBÜ-UZEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Can MEŞE, Üniversite UZEM birimleri arasında ortak bilgi ve beceri paylaşımına açık olduklarını belirtmişlerdir. Ayrıca pandeminin başlangıcından günümüze Üniversitemizin uzaktan eğitim tecrübelerini aktarmış ve YOBÜ-UZEM’in faaliyetleri hakkında bilgi vermiş ve önümüzdeki süreç içerisinde gerekli alanlarda iş birliklerine hazır olduklarını da ifade etmişlerdir.

22.11.2021 16:25