Bozok Akademi Ders Yürütme ve Tamamlama Belge Töreni

İsteyen herkese nitelikli öğrenme imkânı sunmayı amaçlayan Kitlesel Açık Çevrimiçi Ders (KAÇD) platformu olan Bozok Akademi’de ders açan ve birinci döneminde 6 haftalık eğitim süresini başarı ile tamamlayan öğretim elamanlarına ders tasarlama ve yürütme belgeleri düzenlenen tören ile verildi. Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Akın, Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Prof. Dr. Yücel Güney, Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Uğur Kölemen, fakülte dekanları ve öğretim elemanları katıldı. Uzaktan Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tolga Hayıt, UZEM bünyesinde gerçekleştirilen eğitim-öğretim faaliyetleri, istatistik veriler, yazılım ve Ar-Ge çalışmalarının yanısıra Bozok Akademi'ye ilişkin bir sunum yaptı.

8.09.2022 16:59