Yozgat Bozok Üniversitesi

YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

2022-2023 Bahar Yarıyılı Uzaktan Eğitim Toplantısı

Müdürlüğümüz, deprem felaketi sonrası YÖK tarafından uzaktan eğitim kararı alındığı ilk andan itibaren hızlı bir şekilde çalışmalarına başlamıştır. Mevcutta BOYSİS kullanımında sürekliliğimiz zaten mevcut olması sebebiyle sadece canlı derslerin sayısı artacağı için bu noktada bir sürecimiz başlatılmıştır. Devam eden uygulamalarımız içerisinde uzaktan öğretim ile verilen derslerimiz (5/ı ve ortak dersler) ile birlikte yönergemizde bulunan OBS de tanımlı tüm derslerin BOYSİS üzerinde açılması ve süreç değerlendirme aşamalarında yardımcı kaynak olarak kullanılmaktadır.

Müdürlüğümüz Dekan Yardımcısı/ Müdür Yardımcısı düzeyinde birim temsilcileri ile süreç hakkında bilgilendirme amacıyla bir toplantı gerçekleştirmiştir. Derslerin hangi şekilde ve nasıl işleneceği, sistemlerimizin hali hazırda sunduğu imkanları aktararak dikkat edilmesi gereken hususlarda bilgilendirmede bulunmuştur.

11.03.2023 13:00