Yozgat Bozok Üniversitesi

HABERLER

“2020-2021 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARINA İLİŞKİN GÖRÜŞ PAYLAŞIMI” KONULU ONLİNE TOPLANTI DÜZENLENDİ

“2020-2021 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARINA İLİŞKİN GÖRÜŞ PAYLAŞIMI” KONULU ONLİNE TOPLANTI DÜZENLENDİ

Üniversitemizde 2020-2021 Güz Dönemi Final Sınavlarını ilişkin online istişare toplantısı yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ başkanlığında, Dekan/Müdür, Dekan Yardımcıları/Müdür Yardımcıları ve Bölüm Başkanlarının katıldığı toplantıda güz döneminde çevrimiçi gerçekleştirilecek final sınavlarının usul ve esaslarına ilişkin görüş ve öneriler paylaşıldı.

Toplantının açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, pandemi döneminin artık bir gerekliliği olan uzaktan eğitimin Üniversitemiz tarafından en iyi şekilde yönetilmeye çalışıldığını, bu süreçte de adaletli, şartlarına riayet ederek sağlıklı bir ölçme değerlendirme üzerinde çalışmaya devam edildiğini belirterek, yine öğrencimizi mağdur etmeden, en iyi ve en sağlıklı şekilde final sınavlarının nasıl yapılabileceği konusunda istişare yapmak üzere toplantının tertip edildiğini ifade etti. Rektör Karadağ, “Uzem yetkililerinin yapacakları sunum sonrası, tüm yönetici arkadaşların tekliflerini ve tavsiyelerini alacağız, ortak aklı işleterek, buradan çıkacak karar ile final sınavları hakkında önümüzdeki günlerde Üniversite olarak kararımızı açıklamış olacağız” şeklinde konuştu. 

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü (UZEM) Dr. Öğr. Üyesi Can Meşe salgın sürecinde öğrencilerimizin bilgiye erişimini, iletişim ve etkileşimi kolaylaştıran fiziksel ve teknolojik  bir ortam oluşturduklarını dile getirerek güz dönemi final sınavlarını da bu hassasiyetle başarılı şekilde noktalamak istediklerini belirtti.

Dr. Öğr. Üyesi Can Meşe’nin final sınavlarına ilişkin yaptığı sunumun ardından görüşlerin paylaşımı ile toplantı sona erdi.

14.12.2020 20:33