Bozok Akademi 3. Dönem Kayıtları Başlıyor

Değerli Katılımcı,

Sizlerin kişisel gelişim ve eğitimlerinize destek vermek  amacıyla sunduğumuz, geçtiğimiz 2 dönem boyunca Üniversitemiz içinden ve tüm Türkiye'den 5671 kişinin başvurduğu Bozok Akademi ücretsiz açık erişim ders platformu hizmeti 3. dönem kayıtları 08 Nisan 2023 tarihine kadar devam etmektedir.

İstediğiniz zaman ders içeriklerini takip edebildiğiniz Bozok Akademi' de 4 ila 6 hafta gibi kısa bir sürede dersler tamamlanmaktadır. Eş zamanlı dersleri başarı ile bitirenlere belge takdimi yapılmaktadır. (ilgili haber için tıklayınız)

Sağlıktan mühendisliğe, dil öğrenmeden hayvancılığa kadar merak ettiğiniz alanlarla ilgili 15 farklı kategoriden oluşan geniş içerik yelpazesine sahip 100'ün üzerinde ders sayısı ile kapılarını siz değerli katılımcılara açan Bozok Akademi'de çevrimiçi eşzamanlı ve eşzamansız olarak katılım sağlayabileceğiniz seçeneklerimiz mevcuttur.

Üniversitemiz ile iştiraki olmayan kişiler de rahatlıkla e-devlet ile giriş yaparak derslere kayıt olabileceklerdir. Kıymetli aile bireylerinizin de derslere kayıt olabileceğini hatırlatırız.

Merkezi kimlik bilgileriniz ile rahatlıkla kayıt olabileceğiniz Bozok Akademi adresine erişmek için TIKLAYINIZ.

Başvurmak için acele ediniz!!!

5.04.2023 11:51