Yozgat Bozok Üniversitesi

YOBÜ-UZEM'e İdari Başarı Ödülü

Üniversitemiz tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen "YOBÜ 2020 ÖDÜLLERİ" yapılan törenle sahiplerini buldu. Törende 2020 yılı içerisinde Akademik Teşvik, Genç Bilim İnsanı, İdari Başarı, Kalite, Öğrenci Başarı, Üstün Hizmet ve Sanat alanında ödüllerin yanı sıra teşekkür belgesi almaya hak kazanan 37 kişiye ödülleri takdim edildi. Bu kapsamda YOBÜ-UZEM de idari başarı ödülüne layık görüldü. Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet KARADAĞ, ödülü takdim etmeden önce yapmış olduğu açıklamada "pandeminin başlamasının ardından kısa bir süre içinde kendi çevrimiçi öğrenme programını yazan nadir üniversiteler arasındayız. Yapmış oldukları çalışmalardan dolayı YOBÜ-UZEM ekibine teşekkür ediyorum." dedi. YOBÜ-UZEM adına ödülü YOBÜ-UZEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Can MEŞE aldı.

30.12.2021 09:51