NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YETKİLİLERİ YOBÜ-UZEM’İ ZİYARET ETTİ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (NUZEM) yetkilileri, 28 Ocak 2021 tarihinde YOBÜ-UZEM’i ziyaret ettiler. Bu ziyarette salgın döneminde yapılan çalışmalara ait iyi örnekler ile süreçte yapılan çalışmaları paylaşıldı. NUZEM Müdürü Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK, Müdür Yardımcıları Kadir ABA ve Mehmet KIRTAY ile Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Barış ERİÇOK ve Tarih Bölümü Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hüseyin KALEMLİ'nin katıldığı toplantıda 2547 sayılı kanunun 5i derslerinin uzaktan eğitimle yürütülmesine ilişkin görüş alışverişinde de bulunuldu.

YOBÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Yücel GÜNEY'in, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezlerine ilişkin kalite ve akreditasyon süreçleri, uzaktan eğitimde eğiticilerin eğitimi uygulamaları, derslerin nasıl daha etkili ve verimli olabileceği üzerine tecrübe aktarımında bulunduğu toplantıda YOBÜ-UZEM Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Can MEŞE BOYSİS hakkında bir sunum yaparak bu dönemde yapılan uzaktan eğitim uygulamaları hakkına bilgi verdi.

Toplantı iki kurum arasındaki işbirliği çalışmalarının artarak devam etmesi yönünde dilek ve temennilerle sona erdi.

1.02.2021 12:15